Werkzaamheden

U wilt een nieuwe tuin aan laten leggen, een bestaande tuin renoveren, onderhoud aan uw tuin laten uitvoeren, of alleen een oprit laten bestraten? U bent dus op zoek naar een goede hovenier die deze klus voor u kan klaren. Ook wilt u graag ideeŽn, inspiratie en goed advies met als eindresultaat een prachtige tuin!

Waarom bent u dan bij ons aan het juiste adres?

Als kleine onderneming werken wij erg persoonlijk. Als het gaat om ontwerp of inspiratie; het overleg is altijd met de uitvoerder. Door deze benadering, kunnen tijdens de werkzaamheden allerlei aanpassingen worden gedaan zonder dit weer te moeten bespreken met derden.

Door de jarenlange ervaring zijn we erg allround. Gaat het om de aanleg van uw tuin, dan kunt u er van op aan dat deze tot in perfectie wordt uitgevoerd. Het werken met natuursteen is een specialiteit van ons.

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht. Op dit moment hebben we een fijne klantenkring die structureel wordt bezocht voor onderhoudswerkzaamheden. Onze ervaring is dat medenken met de klant hierbij erg wordt gewaardeerd. Dus ook even de reeds door de klant gesnoeide takken mee afvoeren, om maar een voorbeeld te geven.

Tuinontwerp in 3D

Vanaf heden is het ook mogelijk om uw tuinontwerp in 3d te laten ontwerpen. Hoveniersbedrijf Ate Wiersma maakt hierbij gebruik van een tekenprogramma dat het mogelijk maakt om levensecht door uw toekomstige tuin te wandelen.


Ate Wiersma


Als vakbekwaam hoveniersbedrijf kunnen we niet wachten om ook bij u aan de slag te gaan.